Laatste nieuwtjes!

NIEUWE WEBSITE IN OPBOUW!!  ONLINE :  SEPTEMBER 2023Winnares zwemstage "Kerst vakantie"

Fien Duvillers is de gelukkige van alle deelnemers van augustus 2019 die op kerststage mag komen!!

#sportersbelevenmeer#sporthalle  dikke proficiat aan Fien!! T waren allemaal SUPER inzendingenWinnares zwemstage "Allerheiligen vakantie"

Sofie Habils is door onze onschuldige hand ,uit alle deelnemers van de maand juli 2019, als winnares uit de bus gekomen van onze zwemstage in de Allerheiligen vakantie 2019

#sportersbelevenmeer#sporthalle

PROFICIAT SOFIEKE en ook dikke proficiat aan alle andere deelnemers... we hebben genoten bij het bekijken van jullie mooie filmpjes! Willen jullie ook genieten van de filmpjes? Kijk gerust op onze facebookpagina!

Wie zal de winnaar van augustus worden??

#sportersbelevenmeer#sporthalle

Beste ouders van onze zwemmertjes.

Jullie kunnen een zwemstage winnen in de herfstvakantie of de kerstvakantie...

Dit door een kei-neig, cool filmpje te posten van jullie zwemmertje op de pagina van Zwemschool Lembeek met als vermelding :
#sportersbelevenmeer#sporthalle
@Zwemschool Lembeek en de naam van jullie zwemmertje erna. Enkel en alleen op deze manier kom je op 31 juli en 31 augustus 2019 in aanmerking voor de trekking! Filmpjes moeten ten laatste op 30 juli en 30 augustus op onze Facebook pagina staan. Een onschuldige hand zal de dag nadien de winnaar trekken. 😁🙃

Watergewenning en leren zwemmen in "Hallebad" nu ook door Zwemclub Lembeek gegeven! 

Vanaf 1 september 2018 mag er door Zwemclub Lembeek ook lessen watergewenning gegeven worden in het "Hallebad". Alsook mogen wij kindjes en volwassenen leren zwemmen, de beginnende lessen. Dit wil zeggen dat de kindjes en/of volwassenen per definitie niks hoeven te kunnen om van ons les te krijgen.De voorwaarde om 12m50 te kunnen overbruggen zonder materiaal en/of hulp valt volledig weg!

Voor meer info en inschrijvingsformulier stuurt u gerust een mailtje naar artisjok_2000@hotmail.com


Zeemeermin(man)- & Haaivin zwemmen te Edingen 

"Nautisport"

Om aan de droom van vele meisjes & jongens een opvolging te kunnen geven, starten wij in "mei" met lessen "Zeemeermin(man) zwemmen. Alle kids die 50m kunnen zwemmen zijn meer dan welkom. Snel inschrijven is de boodschap want de plaatsen zijn beperkt. Indien je dan toch geen plaatsje kon bemachtigen kan je misschien in de vakantie een heuse zeemeermin(man) stage volgen tijdens onze zomerstage's in SPL.

Zwemmen als een haai...

Spreekt dit jou ook aan? Kom dan maar eens proberen....

Waar? De noordzee zou dé ideale plaats zijn maar is wat ver, ... is wat koud,... dus houden wij ons aan onze vaste stek op zaterdag in zwembad " Nautisport" in Edingen.

Wil je al eens een kijkje nemen? Dan kan je hieronder effe op de link klikken en naar filmpjes kijken die ik op internet heb gevonden in afwachting van onze eigen filmpjes.

https://www.youtube.com/watch?v=S-Qi4N5Zrj0&feature=share

https://www.youtube.com/watch?v=4t1dMdn-x8o


Meer info : artisjok_2000@hotmail.com

Na de kerstvakantie starten we met privé zwemlessen op zondag voormiddag tussen 9u00 -12u15 in het zwembad van Sint- Pieters - Leeuw. De lessen worden gegeven door gediplomeerde lesgevers met ervaring! Kinderen die watergewenning nodig hebben en die zich nog niet zelfstandig kunnen beredderen kunnen op dit moment les volgen. De lessen duren 30...